Schrijf u in voor de nieuwsbriefSchrijf u in voor de

Nieuwsbrief

 

Mail onsMail ons op

info@leerpuntadd.nl

 

 

homeRondleiding:

1, 2, 3, 4, 5, 6

 

 

Database

Team

Home

Leerpunt ADD nu weten we het wel logo
Like ons op Facebook: @LeerpuntADD
Volg ons op Twitter: @LeerpuntADD

← Terug naar nieuws

Toekomst

 

Doe mee

 

penDe poll op home is vernieuwd (8 juli 2018).

 

Laat (opnieuw) uw stem horen! Dat kan op home, op de pagina Doe mee → en hier rechts naast, in de vernieuwde poll.

Uw prioriteiten en ideeën proberen we toe te passen op de website.

 

Een jaar geleden hebben we iets soortgelijks gedaan (zie hier →). De reden voor het vernieuwen van de poll is dat een stem van een jaar geleden nu nog meetelt. Sindsdien zijn er weer veel stemmen verzameld. Er zijn in de loop van de tijd opties bij gekomen, verdwenen en minder relevant geraakt. Prioriteiten zouden inmiddels dus anders kunnen liggen. Natuurlijk mag u opnieuw hetzelfde stemmen.

 

 

Hier volgt een uitleg over wat we met de vorige uitslag hebben gedaan. Onder de tekst is de oude uitslag terug te vinden.

 

- 'Aanvullingen op de themapagina zelfzorg en huishouden' had de meeste stemmen. Dat verbaasde ons. De themapagina zelfzorg en huishouden → heeft momenteel een aantal hulpbronnen en we weten niet goed wat we kunnen toevoegen. Als u daar ideeën voor heeft, dan zijn die natuurlijk nog steeds welkom. Dat kan in die nieuwe poll, de ideeënbox, maar ook per mail: info@leerpuntadd.nl .

 

- De optie ‘Een artikel over focussturing (voor mensen die niet van tabellen en grafieken houden)’ stond op de tweede plek. Dit gaat over het artikel Factoren die je focus bepalen → die al sinds de start van Leerpunt ADD op de website staat. Dat artikel leest voor veel mensen niet fijn en daarom willen we er al een tijd een versie van schrijven die voor anderen ook makkelijk leesbaar is: voor mensen die niet van tabellen en grafieken houden, dus.

Een andere optie met veel stemmen was 'Informatie over medicatie als methylfenidaat en dexamfetamine'.

Echter, omdat andere zaken voorrang kregen, is het mislukt om aan deze twee punten aandacht te besteden. Zoals u ziet, staan ze wel weer in de nieuwe poll.

 

- De themapagina informatieverwerking → lijkt minder in trek te zijn dan de themapagina’s executieve functies → en zelfzorg en huishouden →. Er is in de nieuwe poll een concretere optie voor in de plaats gekomen: tips voor mensen die door hun AD(H)D moeilijk lezen.

 

- De opties ‘tips om relaties te behouden en tips voor mensen om je heen’, ‘een vervolg op het artikel over executieve functies’ en ‘een artikel over emotieregulatie’ zijn later in het afgelopen jaar toegevoegd en hebben waarschijnlijk om die reden weinig stemmen gekregen. De tweede hebben we niet in de nieuwe poll vermeld.

 

- De opties ‘meer relevante filmpjes’, ‘meer boekbeschrijvingen’ en ‘meer relevante links en apps’ hebben misschien zo weinig stemmen gekregen omdat ze zo vaag zijn.

Home - Database - Team - Twitter - Facebook

 

©2016 Leerpunt ADD - Laatst bijgewerkt: juli 2018

Nieuws

FAQ