Schrijf u in voor de nieuwsbriefSchrijf u in voor de

Nieuwsbrief

 

Mail onsMail ons op

info@leerpuntadd.nl

 

 

homeRondleiding:

1, 2, 3, 4, 5, 6

 

 

Database

Team

Home

Leerpunt ADD nu weten we het wel logo
Like ons op Facebook: @LeerpuntADD
Volg ons op Twitter: @LeerpuntADD

← Terug naar nieuws

Toekomst

 

Doe mee

 

De poll op home is gereset (21 juni 2017).

 

Laat (opnieuw) uw stem horen! Dat kan op home en hier rechts naast, in de vernieuwde poll.

Wat is het belangrijkst en moet als eerst online komen?

 

 

Hieronder volgt een uitleg over wat we met de uitslag tot nu toe doen of hebben gedaan, voor enkelen misschien interessant. Het belangrijkste is dat u uw stem laat horen. Onder de tekst is de oude uitslag terug te vinden.

 

De reden voor de reset van de poll (verwijderen van alle stemmen) is dat een stem van een half jaar geleden nu nog meetelt. Prioriteiten zouden echter anders kunnen liggen inmiddels, omdat er nieuwe inhoud op de site gekomen is. Iemand kan bijvoorbeeld gestemd hebben voor meer links en apps, maar die pagina is flink uitgebreid, dus willen we graag weten: wat vindt u nu dan het belangrijkst?

Natuurlijk mag u opnieuw hetzelfde antwoord geven.

 

 

'Meer tips over leefstijl en huishouding' had de meeste stemmen. Inmiddels hebben we een themapagina zelfzorg en huishouden →, met daarop een aantal hulpbronnen.

Als dit thema nog steeds prioriteit heeft voor u: de optie is nu, in iets andere bewoording, bovenaan te vinden in de poll.

 

Een andere optie met veel stemmen was 'Informatie over medicatie als methylfenidaat en dexamfetamine'.

De reden dat daar nog (bijna) niets over verschenen is op de site, is dat het erg moeilijk is om informatiebronnen op waarde en op betrouwbaarheid in te schatten. Niemand is met onjuiste, ongenuanceerde of eenzijdige informatie geholpen. Dat onderstreept echter alleen maar de noodzaak voor het behandelen van dit thema. Weet dat het hoog op ons prioriteitenlijstje staat.

 

De boekbeschrijvingen zijn in de loop van de tijd uitgebreid, ondanks dat de poll niet uitwees dat dit een prioriteit heeft. Dit heeft met twee dingen te maken: er was wel respons in de aparte poll over de boeken en de boekbeschrijvingen waren relatief weinig werk.

 

Tot slot zijn er enkele suggesties gedaan via de optie "anders, namelijk". De thema's hyperfocus en verwerkingssnelheid zijn genoteerd. Voor verwerking van informatie en prikkels geldt dat in de nieuwe poll een optie is om te stemmen voor een themapagina.

 

Een andere suggestie was "manieren om anderen te ontmoeten online of irl". Hopelijk heeft degene die hier naar op zoek was inmiddels de opties gevonden. Op de pagina links/apps → , bovenaan, zijn links te vinden naar fora en de belangenvereniging Impuls & Woortblind.

 

De laatste suggestie was "artikeltjes met concrete voorbeelden om dingen beter te doen". Dat is een goede tip, die thema's in het midden laat: wees concreet. De opmerking is alweer een tijd geleden gemaakt. We hopen dat de artikeltjes zoals die de laatste tijd zijn toegevoegd concreet genoeg waren en dat we dat vol weten te houden. (Overigens zijn items, waaronder artikelen, ook met sterren te beoordelen op concreetheid.)

 

 

Dus: stem!  

Bedankt! Daar hebben we echt iets aan!

Home - Database - Team - Twitter - Facebook

 

©2016 Leerpunt ADD - Laatst bijgewerkt: juni 2017

Nieuws

FAQ

 

uitslag oude poll 21-06-2017