Schrijf u in voor de nieuwsbriefSchrijf u in voor de

Nieuwsbrief

 

Mail onsMail ons op

info@leerpuntadd.nl

 

 

homeRondleiding:

1, 2, 3, 4, 5, 6

 

 

Database

Team

Home

Leerpunt ADD nu weten we het wel logo
Like ons op Facebook: @LeerpuntADD
Volg ons op Twitter: @LeerpuntADD

← Terug naar nieuws

Toekomst

 

Doe mee

 

Winactie: Leerpunt ADD is bijna jarig!

 

Update: het spel is gewonnen door Tamara Haans-van Hees. Gefeliciteerd!

 

Leerpunt ADD bestaat aanstaande 25 oktober 3 jaar. Om dat te vieren, willen we graag, net als voorgaande jaren →, iets weggeven.

 

Dit keer houden we een winactie met een kaartspel. Dit spel kregen we een tijd geleden van Stichting De Bagagedrager →. Deze stichting zet zich in om stigma rondom psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken.

 

lampjeHet gaat om de kaartenset met de naam ADHD en ADD, bestaande uit 110 kaarten, die ook (maar niet alleen) als uitbreiding kunnen dienen bij het bordspel Een Steekje Los?. De winactie verloopt via Twitter en Facebook.

Home - Database - Team - Twitter - Facebook

 

©2016 Leerpunt ADD - Laatst bijgewerkt: oktober 2019

Nieuws

FAQ

 

Meedoen

 

-Meedoen kan via Facebook → en via Twitter →, tot en met vrijdag 25 oktober 2019.

 

-Facebook: u doet mee als u een bericht van ons over deze winactie een vind-ik-leuk geeft en ook een reactie achterlaat op hetzelfde bericht, zoals een stukje tekst of emoticon.

 

-Twitter: u doet mee als u een tweet van ons over deze winactie retweet en wij dat kunnen zien (accounts met een slotje die we niet volgen, kunnen wij niet bekijken).

 

vlag-Per medium is er één winkans (u kunt dus in totaal 2 keer meedoen: een keer op Twitter, een keer op Facebook). Er wordt in totaal één winnaar gekozen.

Winnen

 

-De winnaar wordt de dag na de verjaardag van Leerpunt ADD (dus op 26 oktober 2019) gekozen onder hen die tot dan toe meegedaan hebben volgens genoemde methodes. Er zal melding gemaakt worden van de winnaar op de webpagina over deze winactie (deze pagina).

 

-De prijs wordt per post verstuurd, maar alleen binnen Nederland. De winnaar hoeft geen verzendkosten te betalen, dat doen wij.

 

-De winnaar moet ons binnen twee weken na de trekking een Nederlands postadres verschaffen waar we de prijs naar toe kunnen verzenden. Als we in die tijd geen bericht ontvangen hebben, kiezen we een nieuwe winnaar.

 

-De winnaar wordt willekeurig gekozen (random.org of vergelijkbaar) onder de deelnemers.

Als we vermoeden hebben van misbruik, kunnen we mensen uitsluiten uit de winactie. Dat kan bijvoorbeeld zijn als het een twitteraccount betreft dat alleen maar winacties retweet. Ook zullen we organisaties niet mee laten doen (dit mede om hen in staat te stellen wel te retweeten voor hun volgers zonder mee te doen).

 

Tot slot

 

-Meedoen onder de 16? Toestemming van ouder/voogd is nodig, ook voor verstrekken van het adres in het geval dat je wint.

 

-Als de winnaar meedeed via Facebook, zal via Facebook bekendgemaakt worden wie de winnaar was en zo mogelijk zullen we de winnaar taggen en/of een bericht sturen. Via Twitter zal er een link volgen naar het facebookbericht.

 

-Als de winnaar meedeed via Twitter, zal via Twitter bekendgemaakt worden wie de winnaar was en zullen we de winnaar taggen. Via Facebook zal er een link volgen naar de webpagina over deze winactie.

 

-Deze winactie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en/of Twitter en is niet geassocieerd met Facebook en/of Twitter.

De prijs

 

-De prijs bestaat uit de uitbreidingsset ADHD en ADD van het spel Een Steekje Los.

 

-Meer informatie over het boekje is te vinden op de website van de Bagagedrager →.

 

-Aan de prijs voegen wij een bescheiden hoeveelheid van ons eigen promotionele drukwerk toe (kaartjes van Leerpunt ADD).

 

-De prijs heeft een waarde van 26,50 euro en is niet voor geld inwisselbaar.

Een steekje los? ADHD en ADD kaartenset