Schrijf u in voor de nieuwsbriefSchrijf u in voor de

Nieuwsbrief

 

Mail onsMail ons op

info@leerpuntadd.nl

 

 

homeRondleiding:

1, 2, 3, 4, 5, 6

 

 

Database

Team

Home

Leerpunt ADD nu weten we het wel logo
Like ons op Facebook: @LeerpuntADD
Volg ons op Twitter: @LeerpuntADD

← Terug naar nieuws

Toekomst

 

Doe mee

 

Winactie: Leerpunt ADD is bijna jarig!

 

Update: de winnaar is bekend: het is twittergebruiker @ColindaBoender !

 

Leerpunt ADD is bijna 2 jaar oud. Om dat te vieren, willen we graag, net als vorig jaar →, iets weggeven.

 

lampjeLeerpunt ADD kreeg door een gunstig toeval een exemplaar van het boekje What Happened... van Hans Innemée tot haar beschikking. Nu wordt ADD in verband gebracht met creativiteit en daarmee ook met kunstzinnigheid. Dat zijn eigenschappen die aandacht verdienen en daarom vonden wij het passend om voor deze gelegenheid het kunstboekje weg te geven.

 

Dat doen we met een winactie via Twitter, Facebook en onze nieuwsbrief. We hopen zo dat we op een leuke, positieve manier Leerpunt ADD onder de aandacht kunnen brengen, maar natuurlijk ook dat er ADD’ers zijn die inspiratie opdoen uit het werk van deze kunstenaar!

Home - Database - Team - Twitter - Facebook

 

©2016 Leerpunt ADD - Laatst bijgewerkt: oktober 2018

Nieuws

FAQ

 

Meedoen

 

-Meedoen kan via Facebook →, via Twitter → en via de nieuwsbrief, tot en met 24 oktober 2018.

 

-Facebook: u doet mee als u een bericht van ons over deze winactie een vind-ik-leuk geeft en ook een reactie achterlaat op hetzelfde bericht, zoals een stukje tekst of emoticon.

 

-Twitter: u doet mee als u een tweet van ons over deze winactie retweet en wij dat kunnen zien (accounts met een slotje die we niet volgen, kunnen wij niet bekijken).

 

-Nieuwsbrief: de nieuwsbrief-abonnees kunnen terug mailen in reactie op een nieuwsbrief over deze winactie, met de mededeling dat ze mee willen doen. Vermeld een (schuil)naam die we mogen gebruiken om u als winnaar mee aan te duiden op de website, in het geval dat u wint.

 

vlag-Per medium is er één winkans (u kunt dus in totaal 3 keer meedoen: een keer op Twitter, een keer op Facebook en een keer als nieuwsbriefabonnee). Er wordt in totaal één winnaar gekozen.

Winnen

 

-De winnaar wordt op de verjaardag van Leerpunt ADD (25 oktober 2018) gekozen onder hen die tot dan toe meegedaan hebben volgens genoemde methodes. Er zal melding gemaakt worden van de winnaar op de webpagina over deze winactie (deze pagina).

 

-De prijs wordt per post verstuurd, maar alleen binnen Nederland. De winnaar hoeft geen verzendkosten te betalen, dat doen wij.

 

-De winnaar moet ons binnen twee weken na de trekking een Nederlands postadres verschaffen waar we de prijs naar toe kunnen verzenden. Als we in die tijd geen bericht ontvangen hebben, kiezen we een nieuwe winnaar.

 

-De winnaar wordt willekeurig gekozen (random.org of vergelijkbaar) onder de deelnemers.

Als we vermoeden hebben van misbruik, kunnen we mensen uitsluiten uit de winactie. Dat kan bijvoorbeeld zijn als het een twitteraccount betreft dat alleen maar winacties retweet. Ook zullen we organisaties niet mee laten doen (dit mede om hen in staat te stellen wel te retweeten voor hun volgers zonder mee te doen).

 

Tot slot

 

-Meedoen onder de 16? Toestemming van ouder/voogd is nodig, ook voor verstrekken van het adres in het geval dat je wint.

 

-Als de winnaar meedeed via Facebook, zal via Facebook bekendgemaakt worden wie de winnaar was en zo mogelijk zullen we de winnaar taggen en/of een bericht sturen. Via Twitter zal er een link volgen naar het facebookbericht. In de eerstvolgende nieuwsbrief zal een link vermeld worden naar de webpagina over deze winactie.

 

-Als de winnaar meedeed via Twitter, zal via Twitter bekendgemaakt worden wie de winnaar was en zullen we de winnaar taggen. Via Facebook zal er een link volgen naar de webpagina over deze winactie. In de eerstvolgende nieuwsbrief zal een link vermeld worden naar de webpagina over deze winactie.

 

-Als de winnaar meedeed via de nieuwsbrief, zal de winnaar via e-mail bericht ontvangen. Op Facebook en Twitter zal er een link volgen naar de webpagina over deze winactie.

 

-Deze winactie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Hans Innemée, Art Revisited, Facebook en/of Twitter en is niet geassocieerd met Hans Innemée, Art Revisited, Facebook en/of Twitter.

De prijs

 

-De prijs bestaat uit het boekje What Happened... van Hans Innemée, ISBN 978-90-72736-84-0.

 

-Meer informatie over het boekje is te vinden op de website van Art Revisited → en informatie over de kunstenaar is te vinden op de website van Hans Innemée → zelf.

 

-Aan de prijs voegen wij een bescheiden hoeveelheid van ons eigen promotionele drukwerk toe (kaartjes van Leerpunt ADD).

 

-De prijs heeft een waarde van 8,95 euro en is niet voor geld inwisselbaar.

What Happened
What Happened van boven