Schrijf u in voor de nieuwsbriefSchrijf u in voor de

Nieuwsbrief

 

Mail onsMail ons op

info@leerpuntadd.nl

 

 

homeRondleiding:

1, 2, 3, 4, 5, 6

 

 

Database

Team

Home

Leerpunt ADD nu weten we het wel logo
Like ons op Facebook: @LeerpuntADD
Volg ons op Twitter: @LeerpuntADD

← Terug naar nieuws

Toekomst

 

Doe mee

 

Winactie: Leerpunt ADD is bijna jarig!

 

Update: de winnaar is bekend: het is twittergebruiker @LonnekevanG !

 

Leerpunt ADD is bijna 1 jaar oud. Om dat te vieren, willen we graag iets weggeven.

 

lampjeHerkent u het volgende? U staat onder de douche en plotseling bedenkt u iets belangrijks. Iets dat u niet moet vergeten, zoals het kopen van een cadeautje voor uw moeder die drie jaar geleden jarig was of een briljant idee zoals een winactie voor een verjaardag die nog moet gaan komen. Maar ja: zodra u de douche uit bent, bent u het toch kwijt. En iets snel opschrijven onder de douche gaat nu eenmaal niet… toch?

 

Vergeetachtigheid komt veel voor, zeker bij ADD'ers. Dat kunnen we waarschijnlijk niet wegnemen, maar het gaf wel een leuk idee voor een winactie. Wat geven we weg? Een setje badkrijtjes met een spons (zie foto).

 

penBadkrijt is ook te gebruiken voor geheugensteuntjes voor als u onder de douche staat (bijvoorbeeld 'Temperatuur terugdraaien!' om te voorkomen dat uw huisgenoten later gekookt worden) of gewoon om een tekening te maken, ontspanning is immers gezond.

 

Tenzij u uw badkamer om wilt toveren in een permanent canvas, wilt u waarschijnlijk het krijt ook weer van uw bad of van uw tegels af kunnen halen. Dat kan met wat water, eventueel wat schuim en de spons.

Home - Database - Team - Twitter - Facebook

 

©2016 Leerpunt ADD - Laatst bijgewerkt: oktober 2017

Nieuws

FAQ

 

Meedoen

 

-Meedoen kan via Facebook →, via Twitter → en via de nieuwsbrief.

 

-Facebook: u doet mee als u een bericht van ons over deze winactie een vind-ik-leuk geeft en ook een reactie achterlaat op hetzelfde bericht, zoals een stukje tekst of emoticon.

 

-Twitter: u doet mee als u een tweet van ons over deze winactie retweet en wij dat kunnen zien (accounts met een slotje die we niet volgen, kunnen wij niet bekijken).

 

-Nieuwsbrief: de nieuwsbrief-abonnees kunnen terug mailen in reactie op een nieuwsbrief over deze winactie, met de mededeling dat ze mee willen doen. Vermeld een (schuil)naam die we mogen gebruiken om u als winnaar mee aan te duiden op de website, in het geval dat u wint.

 

vlag-Per medium is er één winkans (u kunt dus in totaal 3 keer meedoen: een keer op Twitter, een keer op Facebook en een keer als nieuwsbriefabonnee). Er wordt in totaal één winnaar gekozen.

Winnen

 

-De winnaar wordt op de verjaardag van Leerpunt ADD (25 oktober 2017) gekozen onder hen die tot dan toe meegedaan hebben volgens genoemde methodes. Er zal melding gemaakt worden van de winnaar op de webpagina over deze winactie (deze pagina).

 

-De prijs wordt per post verstuurd, maar alleen binnen Nederland. De winnaar hoeft geen verzendkosten te betalen, dat doen wij.

 

-De winnaar moet ons binnen twee weken na de trekking een Nederlands postadres verschaffen waar we de prijs naar toe kunnen verzenden. Als we in die tijd geen bericht ontvangen hebben, kiezen we een nieuwe winnaar.

 

-De winnaar wordt willekeurig gekozen (random.org of vergelijkbaar) onder de deelnemers.

Als we vermoeden hebben van misbruik, kunnen we mensen uitsluiten uit de winactie. Dat kan bijvoorbeeld zijn als het een twitteraccount betreft dat alleen maar winacties retweet. Ook zullen we organisaties niet mee laten doen (dit mede om hen in staat te stellen wel te retweeten voor hun volgers zonder mee te doen).

 

Tot slot

 

-Meedoen onder de 16? Toestemming van ouder/voogd is nodig, ook voor verstrekken van het adres in het geval dat je wint.

 

-Als de winnaar meedeed via Facebook, zal via Facebook bekendgemaakt worden wie de winnaar was en zo mogelijk zullen we de winnaar taggen en/of een bericht sturen. Via Twitter zal er een link volgen naar het facebookbericht. In de eerstvolgende nieuwsbrief zal een link vermeld worden naar de webpagina over deze winactie.

 

-Als de winnaar meedeed via Twitter, zal via Twitter bekendgemaakt worden wie de winnaar was en zullen we de winnaar taggen. Via Facebook zal er een link volgen naar de webpagina over deze winactie. In de eerstvolgende nieuwsbrief zal een link vermeld worden naar de webpagina over deze winactie.

 

-Als de winnaar meedeed via de nieuwsbrief, zal de winnaar via e-mail bericht ontvangen. Op Facebook en Twitter zal er een link volgen naar de webpagina over deze winactie.

 

-Deze winactie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en/of Twitter en is niet geassocieerd met Facebook en/of Twitter.

De prijs

 

-De prijs bestaat uit een setje badkrijtjes en een spons, beide nog in originele verpakking en overeenkomend met bovenstaande foto.

 

-Het badkrijt is met water van gladde tegels en bad te verwijderen.

 

-Het badkrijt lost op in water en daarom is het niet aan te raden het badkrijt te bewaren in iets dat zich met water vult (zoals een beker op de vloer van de douche).

 

-Schrijven gaat het beste op een oppervlak dat niet helemaal nat is. Een beetje condens is niet erg.

 

-Het krijt zit mogelijk niet vast in de handgrepen bij het openen van de verpakking, maar u kunt het krijt erin duwen zodat het vast zit.

 

-De prijs (de set badkrijtjes en de spons) heeft een totaalwaarde van 3,50 euro en is niet voor geld inwisselbaar.

badkrijtjes + spons
badkrijt op tegels
badkrijt uitgeveegd